Εκπληκτικό τσάι: Ένα φλιτζάνι την ημέρα θα σας κάνει να ξεχάσετε τις καρδιακές παθήσεις - Αυτό το καταπληκτικό φάρμακο συνιστάται ιδιαίτερα για τους καπνιστές.





Ένα τσάι που παράγεται από τα χωρίσματα του καρυδιού (που χωρίζουν το εσωτερικό του πυρήνα)
, βρέθηκε ότι είναι πολύ αποτελεσματικό απέναντι στο μπλοκάρισμα των στεφανιαίων αρτηριών, στις καρδιακές παθήσεις και στον πυρετό. Η στένωση των στεφανιαίων αρτηριών είναι συχνά μια αντανάκλαση της χρόνιας δηλητηρίασης από τη νικοτίνη.


Αυτό το καταπληκτικό φάρμακο συνιστάται ιδιαίτερα για τους καπνιστές.

Το βράδυ μουλιάστε τέσσερα με πέντε χωρίσματα καρυδιού, και παρασκευάστε με αυτά, το πρωί, τσάι. Πιείτε το με άδειο στομάχι. Θα είναι καλό να καταναλώνετε αυτό το τσάι κάθε μέρα, επειδή συμβάλλει στη ρύθμιση της πίεσης του αίματος και ανακουφίζει από τον πόνο στο στήθος.



Το τσάι που γίνεται από τα χωρίσματα καρυδιού λειτουργεί με επιτυχία ενάντια στον υψηλό πυρετό που συνδυάζεται με πόνο στην καρδιά. Επιφέρει άμεση ανακούφιση με την πρώτη κούπα του τσαγιού. Αν ο πόνος είναι μόνιμος, θα πρέπει να συνεχίσετε να παίρνετε το τσάι έως ο πόνος στο στήθος ή ο υψηλός πυρετός σταματήσουν.
healthylifetricks
Επιμέλεια Κειμένου dorieas ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Το διαβάσαμε από το: Εκπληκτικό τσάι: Ένα φλιτζάνι την ημέρα θα σας κάνει να ξεχάσετε τις καρδιακές παθήσεις - Αυτό το καταπληκτικό φάρμακο συνιστάται ιδιαίτερα για τους καπνιστές. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/10/blog-post_534.html#ixzz4HsBTkK5C

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου