Η αληθινή ιστορια της Γης σε ενα μικρο βίντεο! ακατάλληλο για πολλούς!









Από την αρχαία Ελλάδα έως την Γερμανία,
ηταν το τελευταίο οχυρό της Άριας φυλής!Γιόζεφ Γκαίμπελς : ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ!!

Μικρή ιστορια σε συντομία περί αληθινής ιστορίας στην Γη....Θα παρακαλούσα μην σχολιάζουν άσχετοι που δεν ξερουν καν αληθινή ιστορια πριν 60- 100 χρονιά, ειδικά περί Γερμανίας, αυτοί που η νοημοσύνη τους και η αντίληψη τους έχει εκφυλιστεί, μετατραπεί σε δούλο, πόσο μάλλον να έχει μετατραπεί σε κατι άλλο.....

Η πρώτη αρχαία λευκή φυλή ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ ϟϟ λεγόμενη και Ινδοευρωπαϊκή άρια φυλή ( Που "κατέρριψαν" γιατι δεν βολεύει!! δεν υπήρχε Ινδοευρωπαϊκή φυλή!ειναι όλοι απο την μαύρη φυλή του Γιαχβέ! το άλλο με το τοτο το ξέρετε? δεν ξέρω για εσάς εγω δεν έχω καμια σχέση απο εκεί,και την σημιτική φυλή, όσοι εχουν σχέση θα βγάζουν καπνούς απο τα αυτια με αυτο το βίντεο! και γενικά όταν ακούν την λέξη "ναζι"! ....Ότι Παρουσιάζεται στο βίντεο ειναι μικρο μέρος ερευνάς και αληθινής ιστορίας, διαφορετικά απο οτι σας εχουν μάθει οι εισβολείς στην Ευρώπη! απο την εποχή του πόλεμου στις Θερμοπύλες ... που καταστρέφουν και διαστρεβλώνουν τα πάντα στο πέρασμα τους!ακομα και τους ίδιους τους ανθρώπους!

Ουπς!!! αυτά δεν σας τα είπαν στην "επίσημη ιστορια" ! αλλα σε μια πλήρη διαστρέβλωση παρουσιάζουν τους εαυτούς τους σαν "ήρωες"!και τους δηθεν "κακούς ναζι" ως το απόλυτο κακό! όταν αυτά στην φώτο τα εκαναν σε όλη την χωρα!κανονική γενοκτονία μόλις ειχαν ελεύθερο το πεδίο απο τους κακούς (για αυτούς)ναζι!τα ίδια και στην Γερμανία 1945-1950, οχι τίποτα άλλο γιατι εδώ μιλάμε με στοιχειά! δεν ξερουν αληθινή ιστορια πριν 100 χρονιά πίσω ! φαντάσου τι διαστρέβλωση εχουν κάνει όσο πάμε πιο πίσω!



Μογγόλοι = κομμουνιστές
Οι περισσότεροι δυτικοί ερευνητές αποδέχονται ότι οι Μογγόλοι του 13ου αιώνα ήταν απλά βάρβαροι και άρπαγες επιδρομείς, με μοναδικό τους προορισμό τη σφαγή,το πλιάτσικο και την καταστροφή κρατάμε το τελευταίο για το επόμενο μέρος στο μέλλον! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (και το βίντεο)ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ ΝΕΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΣΗΜΕΡΑ!ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟ 40!!!ΣΥΡΙΖΑ!! Οι αράπηδες αγαπούν να γ@... τις λευκές γυναίκες σας, και θα τους ενθαρρύνουμε σε αυτό, επιτρέποντάς τους να μπουν στον χώρο σας! προς όφελός μας. "- Ο Εβραίος Χάρολντ Γουάλας σε συνέντευξή του το 1976!! .





http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/07/alhuinh-istoria-ths-ghs.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου