Έγκλημα! Οριστικά 25€ για εισαγωγή στο νοσκομείο. Τι σημαίνει για τους χρόνια πάσχοντες




Μέχρι σήμερα, αν ήταν αναγκαία η περίθαλψη μας σε δημόσια νοσοκομεία, απλά εμφανιζόσουν με το ασφαλιστικό σου βιβλιάριο, και έμπαινες δωρεάν, στην κλινική που έπρεπε! Όλα αυτά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2013....Από τον Ιανουάριο του 2014, όποιος μπαίνει για νοσηλεία θα καταβάλει 25€!



Ακόμα και για τους πολλούς, που μπαίνουμε αραιά στα νοσοκομεία, δεδομένου ότι μιλάμε για εκατομμύρια ανέργων, χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων, το 25€ είναι ένα μεγάλο ποσό. Εκτός του ποσού, είναι ανήθικο αυτό, διότι αν είσαι ασφαλισμένος τα νοσήλια το νοσοκομείο τα πληρώνει το ταμείο σου. Δεν έμπαινε ποτέ, το εκάστοτε νοσοκομείο μέσα, αφού εισέπραττε μέσω των ταμείων μας, από τις γ@μημένες εισφορές μας!






Το μεγάλο έγκλημα όμως γίνεται με τους χρόνια πάσχοντες........


Ίσως πολλοί δεν το ξέρετε, αλλά οι άνθρωποι που μπαινοβγαίνουν συχνά στα νοσοκομεία λόγω χρόνιων ασθενειών, μπαίνουν, ακόμα και για μισή μέρα, με "Εισαγωγή" στην εκάστοτε κλινική του νοσοκομείου.


Καρκινοπαθείς που επαναλαμβάνουν σειρές χημιοθεραπειών, Νεφροπαθείς που μπαίνουν για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής τους, ανά 2 μέρες για αιμοκάθαρση, Ασθενείς με Μεσογειακή αναιμία που μπαίνουν πολύ συχνά, πάλι μέχρι το τέλος της ζωής τους, για μετάγγιση αίματος. Όλοι αυτοί κάθε φορά που θα μπαίνουν θα πρέπει να δίνουν 25€


Ένας νεφροπαθής, που θα μπαίνει 3 φορές την εβδομάδα στο νοσοκομείο, θα πληρώνει το μήνα, για τις εισαγωγές 300€....


Μέγιστη αλητεία, απανθρωπιά, ανηθικότητα....Δεν τα ανεχόμαστε πλέον!


Άνεμος Αντίστασης

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/08/25_20.html#ixzz2chWkWYq2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου