Μπορώ να πιω στις γιορτές και να μην πάρω γραμμάριο;







Η τραγουδίστρια της κάντρι, Μιράντα Λάμπερτ, εμφανίστηκε πρόσφατα με πιο αδύνατη σιλουέτα και όπως αποκάλυψε τα κατάφερε καθώς ήταν διατεθειμένη να κόψει τα γαριδάκια. Τι δεν ήταν διατεθεμένη να κόψει, όμως, με τίποτα;
Το ποτό!


Μπορεί το αλκοόλ να μην προσφέρει καθόλου θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό μας καθώς δεν είναι ούτε υδατάνθρακας, ούτε πρωτεϊνη, ούτε λίπος. Το αλκοόλ το μόνο που προσφέρει είναι περιττές θερμίδες.

Και δεν είναι τόσο το αλκοόλ που σου προσθέτει θερμίδες αλλά και όλα τα συνοδευτικά του στα οποία δυσκολεύεσαι πολύ να αντισταθείς όταν έχεις πιει μερικά ποτηράκια παραπάνω.

Η συμβουλή των ειδικών είναι η εξής: “Προσπάθησε να μείνεις μακριά από το ποτό για περίπου 3 μήνες στην αρχή της δίαιτάς σου. Έτσι θα μπορέσεις πιο εύκολα να ακολουθήσεις μία πιο σωστή διατροφή χωρίς να κάνεις ατασθαλίες”.

Αν δε θέλεις με τίποτα να κόψεις το ποτό αποφάσισε πόσο θα πίνεις και μείνε εκεί. Μπορεί να αποφασίσεις να πίνεις ένα ποτήρι την ημέρα ή ένα την εβδομάδα. Μην το αφήσεις να αποφασίσεις εκείνη τη στιγμή γιατί το μόνο σίγουρο είνα ότι θα παρασυρθείς.
http://www.briefingnews.gr/ygeia/item/79032-mpor%CE%BF-na-pi%CE%BF-t

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου