Το ήξερες; – Γιατί θεωρείται τόσο τυχερός ο αριθμός 24




Γνωρίζετε ότι ο αριθμός 24 είναι τυχερός αριθμός; Είναι ο αριθμός 24 σύμφωνα με
την Χαλδαϊκή Μυστική Αριθμολογία ένας πάρα πολύ τυχερός αριθμός. Υπόσχεται τη βοήθεια του συνεταιρίζεσθαι, των ατόμων με αξιώματα και τα σχέδια κάποιου. Δηλώνει επίσης κέρδος μέσα από την αγάπη και τον έρωτα. Είναι ευνοϊκός αριθμός όταν βγαίνει σε σχέση με μελλοντικά γεγονότα.
Είναι ο συνολικός αριθμός των ωρών της ημέρας και της νύχτας, επίσης είναι το διπλό του τέλειου αριθμού δώδεκα. Συνεπώς, αντιπροσωπεύει τον αριθμό της αρμονικής ισορροπίας.
Ο αριθμός 24 στην αριθμολογία αναφέρεται στην πορεία του Σκορπιού ή στην πορφυρή
γυναίκα. Επίσης είναι το κλειδί της επιτυχίας σε μια μελλοντική σχέση.
Αντιπροσωπεύει τον τροχό των μετενσαρκώσεων, σύμφωνα με τον R. Allendy. Είναι ο κυκλικός μηχανισμός της φύσης, το 4, που συνδέεται με την κοσμική διαφοροποίηση και το 20, στην αρμονική ισορροπία της δημιουργίας όπου 2 + 4 = 6.

Αντιπροσωπεύει τον συνδυασμό, γνωρίζει την ατομικότητα αλλά και την ερωμένη του. Έχει όλες τις ενέργειές του Κόσμου και τις αναπτύσσει σε πλήρη αρμονία .
Είναι το σύμβολο της διπλής αρμονίας του ουρανού και της γης.
Είναι ο πολλαπλασιασμός από τα τέσσερα στοιχεία – η γη, το νερό, ο αέρας και η φωτιά – από τις έξι ημέρες της δημιουργίας.
Το 24 που είναι πολλαπλάσιο του 12 , εκφράζει μια υψηλότερη μορφή.
Είναι ο αριθμός που σχετίζεται με την ουράνια κυβέρνηση και την λατρεία, της οποίας η γήινη μορφή στο Ισραήλ ήταν μόνο ένα αντίγραφο.

Οι Χαλδαίοι διέκριναν, εκτός από το ζωδιακό κύκλο, 24 αστέρια 12 νότια και 12 αρκτικά, και τα αποκαλούσαν «δικαστές του σύμπαντος».
Στην ελληνική μυθολογία, ο γίγαντας Αλκυονέας συνθλίβει κάτω από ένα βράχο 24 συντρόφους του Ηρακλή πριν να τραυματιστεί από ένα βέλος της Αθηνάς.
24 είναι οι ρούνοι του ρουνικού αλφαβήτου που ο καθένα έχει μια μαντική αίσθηση και μια μαγική δύναμη .
Είκοσι τέσσερεις είναι οι ώρες από τον κιρκαδικό κύκλο των μεσημβρινών γραμμών, διαιρώντας την ημέρα σε ίσο χρονικό διάστημα. Οι ώρες είναι αιγυπτιακής καταγωγής, αλλά η ισονύκτιος ώρα (60 λεπτά) είναι ελληνική. Παλαιότερα μεταξύ των Αιγυπτίων και των Ρωμαίων, η διάρκεια των ωρών διέφερε ανάλογα με την εποχή.
Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 24 στοιχεία, των οποίων το υδρογόνο και το οξυγόνο είναι το πιο άφθονο με 63% και 25,5% αντίστοιχα.
Ο καθαρός χρυσός είναι χρυσός 24 καρατίων.-->
Είκοσι τέσσερα είναι ο αριθμός των γραμμάτων του αλφαβήτου που βρίσκουμε στα τέσσερα Ευαγγέλια.
Το ελληνικό αλφάβητο αποτελείται από 24 γράμματα.

Πηγή

Το διαβάσαμε από το: Το ήξερες; – Γιατί θεωρείται τόσο τυχερός ο αριθμός 24 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/10/24_25.html#ixzz2iuG2UjQ5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου