ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΚΕΡΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ – Δείτε το και λύστε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι! (ΦΩΤΟ)

 Το ξέρω πως δυσκολεύεσαι να λύσεις το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του σπιτιού

ή/και του γραφείου σου (άτιμα aircondition!).Τι γίνεται όμως όταν όχι μόνο εσύ, αλλά και το laptop σου «ζεματάει» ενώ δουλεύεις;

Πρόκειται για ένα πρόβλημα που εμφανίζεται σε ολοένα και περισσότερα σύγχρονα macbooks/laptops, τα οποία έχουν μικρά συστήματα ψύξης, που δύσκολα μπορούν να ανταποκριθούν σε έντονη χρήση. Κι όμως, αυτό είναι ένα πρόβλημα που λύνεται πάρα πολύ εύκολα.

Πώς; Εύκολα! Σύμφωνα με τον χρήστη του Twitter Suzuki Akinori, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικά χάλκινα κέρματα. Άδειασε το πορτοφόλι σου, ψάξε στις γωνίες του γραφείο σου, στη κουζίνα , κάτω από τα μαξιλάρια των καναπέδων και μάζεψε μερικά (αρκετά) κέρματα.

Αυτά τα κέρματα που θα συγκεντρώσεις, θα λειτουργήσουν πολύ καλύτερα ως απορροφητές της θερμότητας σε σχέση με το αλουμίνιο ή το πλαστικό από το οποίο συνήθως είναι φτιαγμένα τα laptops.

Τοποθετεί κέρματα πάνω στο λάπτοπ του. Μόλις δεις γιατί το κάνει να είσαι σίγουρος πως θα τον αντιγράψεις!

H ιδέα μπορεί να σου φαίνεται λίγο τρελή και σίγουρα θα χρειαστείς πολλά χάλκινα νομίσματα για να δουλέψει.Οπότε ξεκίνα να ψάχνεις κάτω από τα μαξιλάρια ή σπάσε το κουμπαρά σου, φτιάξε στοίβες με τα νομίσματα και τοποθέτησε τα στην επιφάνεια του laptop σου.

Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2016/06/blog-post_60.html#ixzz4AzPWXERd

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου