Απίστευτη αποκάλυψη!!! Θα έσφαζαν τους Χριστιανούς στην Συρία..μέχρι τον Οκτώβριο του '15,ο isis,θα καταλάμβανε την Δαμασκό,με την ανοχή των ΗΠΑ!!!






Απίστευτη αποκάλυψη!!!Θα έσφαζαν τους Χριστιανούς στην Συρία..μέχρι τον Οκτώβριο του '15,ο isis,θα καταλάμβανε την Δαμασκό,με την ανοχή των ΗΠΑ!!!


Την δευτέρα που μας πέρασε,ο Ρώσος πρέσβης στην Αγγλία
Αlexander Yakovenko,προχώρησε σε μια αποκάλυψη βόμβα,σχετικά με την αμερικανική πολιτική στην Συρία,αλλά γενικά την πολιτική όλων των δυτικών.Ο Ρώσος διπλωμάτης καριέρας,με εξαιρετική φήμη για το ακέραιο του χαρακτήρα του,δήλωσε πως το καλοκαίρι που μας πέρασε,δυτικοί ενημέρωσαν την Ρωσία,πως μέχρι τον Οκτώβριο,ο isis,θα είχε καταλάβει την Δαμασκό,με τις πλάτες των ΗΠΑ!!!Ειδικά αυτό θα συνέβαινε,μετά την δημιουργία ζώνης απαγόρευσης πτήσεων για την συριακή πολεμική αεροπορία,ώστε οι ισλαμιστές να προελάσουν ανενόχλητοι!!!Όσο για τους πυκνούς πληθυσμούς Χριστιανών και όλων των μη σουνιτών,δεν χρειάζεται να σας πούμε τι θα επακολουθούσε!!!Την ίδια στιγμή λοιπόν που οι ΗΠΑ,γέμισαν με επιθετικά όπλα τα δυτικά σύνορα της Ρωσίας,στην Συρία θα έσπρωχναν τον isis,σε μια σαρωτική νίκη με γενοκτονία όλων των Χριστιανών!!!
Οι Ρώσοι με αυτές τις πληροφορίες,που συμπλήρωναν τις δικές τους μέσω των μυστικών υπηρεσιών,έδρασαν ακαριαία και σταμάτησαν αυτό το σατανικό σχέδιο των Αμερικανών,οι οποίοι πλέον συγκαταλέγονται στον υπ' αριθμόν ένα εχθρό της Ορθοδοξίας!!!

“Last summer we were told by our Western partners that in October Damascus would fall to IS (ie. the Islamic State – AM).
What they were planning to do next we don’t know. Probably, they would have ended up painting the extremists white and accepting them as a Sunni state straddling Iraq and Syria”.


Dioptra News

Το διαβάσαμε από το: Απίστευτη αποκάλυψη!!! Θα έσφαζαν τους Χριστιανούς στην Συρία..μέχρι τον Οκτώβριο του '15,ο isis,θα καταλάμβανε την Δαμασκό,με την ανοχή των ΗΠΑ!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/02/15-isis.html#ixzz40caGucRc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου