ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ!!!!!!





Οι λόγοι που ο ελληνικός λαός αποφάσισε να σταματήσει το βράδυ των ευρωεκλογών την κυβέρνηση της χώρας μας!
Ως μέλος αυτής της κοινωνίας και ως ένας απλός άνθρωπος του λαού, επικοινωνώντας καθημερινά μαζί του, διαπίστωσα την αλήθεια που κάνουν πως δεν την βλέπουν οι δημοσκόποι, οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί. Και η αλήθεια είναι ότι, η κυβέρνηση που έχουμε το βράδυ των ευρωεκλογών φτάνει στο τέλος της. Αυτή είναι η απόφαση που έχουν πάρει οι Έλληνες κάθε ηλικίας και κάθε επαγγέλματος.
Πρώτα από όλα, το έχουν αποφασίσει οι παππούδες και οι γιαγιάδες, που με την πενιχρή τους σύνταξη ταΐζουν και τα άνεργα παιδιά και εγγόνια τους και σκέφτονται ότι αν αύριο φύγουν από αυτή τη ζωή, τι θα κάνουν αυτά, αφού θα στερηθούν και αυτή την μικρή βοήθεια ζωής από τον πατέρα τους, την μητέρα τους, τον παππού τους και τη γιαγιά τους. Γι’ αυτό έχουν αποφασίσει να σταματήσουν αυτήν την κυβέρνηση τώρα. Το έχουν αποφασίσει οι άνεργοι που έχουν πολύ χρόνο στην ανεργία και δεν αντέχουν πλέον άλλο, γι’ αυτό και θέλουν να την σταματήσουν τώρα. Το έχουν αποφασίσει οι ανασφάλιστοι γιατί δεν έχουν ούτε τη στοιχειώδη ιατρική περίθαλψη γι’ αυτούς και τα παιδιά τους και θα το κάνουν τώρα. Το έχουν αποφασίσει οι έμποροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες γιατί έχει “στεγνώσει” η αγορά από μετρητά και όπως χαρακτηριστικά λένε οι ίδιοι “δεν κουνιέται ούτε φύλλο”.
Το έχουν αποφασίσει επίσης, γιατί τα χρέη τους πλέον προς το δημόσιο, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, τις τράπεζες και τους τρίτους είναι μη διαχειρίσιμα. Το έχουν αποφασίσει οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, γιατί καθημερινά βιώνουν την εκμετάλλευση. Χαμηλοί μισθοί, ανασφάλιστη και πολύωρη εργασία, αυξανόμενος κίνδυνος απόλυσης λόγω της συνεχούς συρρίκνωσης της οικονομίας. Το έχουν αποφασίσει οι δημόσιοι υπάλληλοι γιατί γνωρίζουν ότι μετά τις εκλογές θα ανοίξει ο δρόμος για την απόλυσή τους και έχουν συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να σταματήσουν αυτήν την κυβέρνηση τώρα. Το έχουν αποφασίσει οι νέοι γιατί βλέπουν ότι με αυτούς που μας κυβερνούν, δεν έχουν μέλλον και θα τους σταματήσουν τώρα.
Το έχουν αποφασίσει οι κτηνοτρόφοι, γιατί με την συνεχή αύξηση των τιμών των ζωοτροφών και τις χαμηλές τιμές του κρέατος και του γάλακτος ξέρουν ότι δεν θα αντέξουν για πολύ ακόμα και θα σταματήσουν αυτήν την κυβέρνηση τώρα. Το έχουν αποφασίσει οι γεωργοί, γιατί δεν αμείβεται ο κόπος τους.
Το έχουν αποφασίσει οι ιδιοκτήτες ακινήτων, αφού ούτε ενοίκια εισπράττουν αλλά και με τους φόρους και τα χρέη που πληρώνουν στο τέλος θα τα χάσουν όλα. Το έχουν αποφασίσει οι Έλληνες επιχειρηματίες γιατί έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ελληνική επιχείρηση είναι είδος προς εξαφάνιση.
Το έχουν αποφασίσει οι Έλληνες πατριώτες γιατί αγαπούν την πατρίδα τους και θέλουν να την αφήσουν και στα παιδιά τους. Παρέλαβαν από τους γονείς τους πατρίδα και θα αφήσουν στα παιδιά τους πατρίδα. Το έχει αποφασίσει ο ορθόδοξος και πιστός ελληνικός λαός, που δεν θα προδώσει τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας για να μεταβληθεί σε μια άθεη, διεστραμμένη, ελεγχομένη, φτωχή, εξαθλιωμένη και υπόδουλη μάζα της παγκοσμιοποίησης.
Μπορεί να μην έχει ξημερώσει ακόμα η επόμενη μέρα όπως την οραματίζεται ο ελληνικός λαός, έχει συνειδητοποιήσει όμως ότι το βράδυ των ευρωεκλογών θα βάλει ένα τέλος σε όσους μας οδηγούν στον όλεθρο και στην εξαφάνιση ως λαό και ως χώρα.
ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το: ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ!!!!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/blog-post_3112.html#ixzz31b4KWu59

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου