Δείτε τι συμβαίνει όταν ένας άντρας φοράει προκλητικά κολάν και όλοι κοιτούν τα οπίσθιά του (Βίντεο)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είδαμε πολλές πρωτοβουλίες για τα γυναικεία δικαιώματα. Μια από τις καλύτερες είναι, μάλλον, η ξεκαρδιστική προσπάθεια ενός ανώνυμου πολίτη.

Λέγεται Γιουσέφ Σαλέχ Ερακάτ, μένει στις ΗΠΑ και αποφάσισε να καταγγείλλει το επίμονο ανδρικό βλέμμα στους γυναικείους γοφούς. «Μια από τις φίλες μου μού διηγήθηκε πρόσφατα πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα. Όλα τα βλέμματα πέφτουν στους γλουτούς ή στο στήθος, έτσι αποφάσισα κι εγώ να δοκιμάσω τι πραγματικά συμβαίνει» δηλώνει.


Φόρεσε λοιπόν ένα προκλητικό και κολητό κολάν, πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ και έσκυψε κάνοντας ότι ψάχνει τα πράγματά του. Αυτό που γίνεται δεν έχει ξαναγίνει.


Η παγίδα λειτουργεί τέλεια. Δεν υπάρχει άνδρας που να περνάει και να μην κοιτάει τα οπίσθιά του (της). Ολοι νομίζουν φυσικά ότι ανήκουν σε γυναίκα. Ωσπου ο Γιουσέφ τους ζητάει το λόγο.

1 σχόλιο:

  1. μήπως πολλά ανδρικά οπίσθια εκπέμπουν εξίσου ή και περισσότερη ερωτική αισθητική; Τα καθιερωμένα πια bluejeans της νεολαίας μήπως αναδεικνύουν θελκτικότερα τους νεαρούς από τις νεαρές;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή