ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έβγαλε σχεδόν 5 εκατομμύρια σε μόλις 8 μήνες! - Πώς τα κατάφερε;;;





Το όνειρο πολλών ανθρώπων είναι να γίνουν πλούσιοι εύκολα και γρήγορα. Αυτός είναι και ο λόγος που τα λαχεία είναι τόσο δημοφιλή.... Κι όμως ένας άνθρωπος το κατάφερε μέσα σε 8 μήνες και χωρίς τη βοήθεια της τύχης.


Πρόκειται για τον Scott DeLong, ο οποίος πριν λίγο καιρό έφτιαξε έναν ιστότοπο ειδήσεων το ViralNova.com. Που είναι όμως το πρωτότυπο μέσα στο χείμμαρο των ενημερωτικών σάιτ; Ρίξτε μια ματιά στους τίτλους του:
«Μπορεί να μοιάζει με έναν φυσιολογικό πολυέλαιο αλλά όταν στέκεσαι και κοιτάς από κάτω...ουάου»
«Η ιδέα αυτού του θεότρελου τύπου μπορεί να έκανε την γυναίκα του νευρική, αλλά άξιζε τον κόπο πιστέψτε με»
Είναι μόνο δυο από τα πολλά θέματα που ανεβαίνουν καθημερινά στο σάιτ το οποίο μόλις τον περασμένο μήνα τράβηξε 100 εκατομμύρια επισκέπτες.
Στην ιστοσελίδα υπάρχουν κάποιες φθηνές διαφημίσεις (τύπου Google AdSense) και σε κάθε σελίδα εμφανίζονται από δυο.
Ένα σάιτ όπως το ViralNova , το οποίο τραβά τους ανθρώπους μέσω εξωτερικών συνδέσμων, έχει συνήθως ένα υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης καθώς όσοι το επισκέπτονται διαβάζουν ένα δύο άρθρα και στη συνέχεια βγαίνουν. Με μια γενναιόδωρη πρόβλεψη το ποσοστό των διαφημίσεων AdSense θα μπορούσε να αποφέρει 2$ ανά χίλιες εμφανίσεις. Δεδομένου ότι το σάιτ συγκέντρωσε 200 εκατομμύρια προβολές τον περασμένο μήνα, θα έχει κέρδος 400.000$ για το Δεκέμβριο.
Η σελίδα απασχολεί δυο ελεύθερους επαγγελματίες καθώς και τους διακομιστές που τρέχουν το σάιτ. Τα υπόλοιπα χρήματα καταλήγουν στην τσέπη του DeLong.
Όπως ανέφερε ο ίδιος, με την προϋπόθεση πως η επισκεψιμότητα παραμένει σε αυτά τα υψηλά επίπεδα, το ετήσιο κέρδος του κυμαίνεται από 1,2 εκατομμύρια μέχρι 4,8 εκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα με το Business Insider πάντως ο DeLong προσέλαβε κάποιον για να κάνει επαφές με μεγάλους εκδότες σε περίπτωση που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το ViralNova.
- See more at: http://www.gkourou.com/2014/01/5-8.html#sthash.Q4aMuRB0.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου