TΡΩΤΕ HOT DOGS ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ......ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!! (video)





 Γουσταρετε τα hot dogs επειδη ειναι φθηνα και γευστικα???Το τι περιεχουν τα λουκανικα που βαζουν μεσα ξερετε?Το πως γινεται ολο το hot dog (ψωμακι-βραστο λουκανικο-μουσταρδα) να κανει 0,60 λεπτα εχετε αναρωτηθει ποτε?


Παμε λοιπον....


Τα hot-dog κατασκευάζονται από


ένα μείγμα κρεάτων, κοτόπουλου – γουρουνιού και μοσχαριού. Ανακατεύουν λοιπόν σε ένα μύλο όλα τα «περισσεύματα»-άχρηστα μέρη από κάθε είδος κρέατος (left overs όπως λένε στο εξωτερικό) και τα κάνουν ένα ενιαίο μείγμα!


Μετά προσθέτουν άμυλο σε σκόνη, αλάτι, μουστάρδα σε σκόνη και άλλα αρωματικά (γιατί προφανώς χωρίς προσθετικά γεύσης δεν θα τρωγόντουσαν!).Στη συνεχεια ενω το μειγμα ανακατευεται μεσα στη μηχανη το πλακωνουν στο νερο και στο καλαμποκελαιο για να γινονται ζουμερα....ωραιο ε!!!!

http://www.newsbomb.gr/media/k2/items/cache/1297fb543b85f7aa6ef71d5768a873b5_XL.jpg


Θελετε και καλυτερο ???.......αφου παρουν τη μορφη λουκανικου πριν οδηγηθουν στην μηχανη ατμου για ψησιμο τα περνανε κι ενα ψεκασμα με υγρο καπνο για να φαινονται καπνιστα και να παρουν ομορφη γευση.....!!!!!!!!

Αφου σας ανοιξα την ορεξη παρτε κι ενα βιντεακι απο ενα εργοστασιο που τα φτιαχνει για να μη λετε οτι σας παραμυθιαζω....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου