ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ / ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
*ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ.
*ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 72 ΩΡΩΝ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ.
*ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΣΤΟΧΩΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ/ΝΠΕΝΕΡ-ΜΑΚΑΙΗΝ-ΓΚΡΕΙΜ ΚΑ.
*ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΟΤΙ Ο ΑΣΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.
*ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΩΝ, ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!!ΑΙΧΜΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ…
*ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 30 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ!!!!
*ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΕ ΚΑΤΑΡ-ΟΜΑΝ-ΜΠΑΧΡΕΙΝ-ΗΑΕ-ΚΟΥΒΕΙΤ, ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ.
*ΒΑΡΕΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ Β-2.ΤΥΠΟΥ ΣΤΕΛΘ ΣΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ. 4 Β-52 ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΤΙΕΓΚΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ. ΕΝΩ Β-1 ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΣΙΡΑΧ ΣΤΟ ΟΜΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ.
*ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΣ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΔ ΝΑΥΑΡΧΟ ΓΟΥΑΙΝΦΕΛΝΤ/ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ-ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.ΜΕΛΕΤΗ 5 ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ.
*200 ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΣΡΟΥΖ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΑΣ ΑΠΟ 5 ΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
*ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ 52 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ. Ο ΜΑΚΑΙΗΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΟΜΠΑΜΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ 48 ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ..ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ-ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΚΛΠ..
*Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ MNSR ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ….
*ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ….ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΑΝΤ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΠΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ…ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ….
*ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ…ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ, ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚ!!!
*Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ.
*Ο ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΗΓΕΤΗ XI JINPING ΣΤΗΝ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ. Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ/ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ/ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ….ΚΑΙ ΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ…./Ο ΟΜΠΑΜΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ…
*ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
*ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΛΙΒΑΝΟ-ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΝ.
*ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΙΤΑΛΙΑΣ-ΕΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.Η ΜΕΡΚΕΛ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΟΜΠΑΜΑ…ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. Ο ΙΤΑΛΟΣ ΛΕΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ.
*ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ-ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΣΑΝΤ ΜΕΣΑ ΣΕ 2-3 ΜΗΝΕΣ,ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ/ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ Η ΔΑΜΑΣΚΟΣ. ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ.
*ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ Ο ΣΙΙΤΗΣ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛ ΜΑΛΙΚΙ/ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ/ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ. Ο ΑΣΑΝΤ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ. ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ!!!!
*ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΥΠΕΚΛΕΨΑΝ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΖΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΣΟΛΕΙΜΑΝΙ, ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΣΙΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΣΕ ΒΑΓΔΑΤΗ ΚΑΙ ΒΗΡΥΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΑΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2008 ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ.
*ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΣΟΚ ΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…./ΑΝΑΖΗΤΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ…

Athanasios-E-Drougos

yiorgosthalassis
hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου